Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Mizeria z estragonem do słoików"
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31035
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3685
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5680
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31035
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3685
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5680
Składniki
Ogórki wyszoruj i poszatkuj. Przełóż do dużego naczynia. Ziarenka pieprzu roztłucz. Dodaj do ogórków. Estragon opłucz, osusz, bardzo drobno posiekaj i dodaj do ogórków.
Posól, wsyp cukier, wlej olej i ocet. Wymieszaj. Przykryj i odstaw na noc. Przełóż do słoików wraz z powstałą zalewą. Pasteryzuj 20 minut w 60 st. C.Źródło: Tele Tydzień