Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak eksperymenty to eksperymenty :)) Smaczne,łatwe,szybkie i .....już
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1296
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5826
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8833
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18443
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1296
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5826
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8833
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18443
Składniki
poszatkować kapustę, zagotować wodę i wtedy wrzucić kapustę, chwilkę pogotować i odlać wodę
do kapusty w garnku wsypać pokrojoną marchewkę, pokrojoną cebulę wraz z pokrojonymi bąkami z cebuli i koperek(tez :) pokrojony)
zalać to wszystko wrzątkiem tak by przykrył wszystkie składniki, dodać kucharka,posolić, gotować do miękkości marchewki
potem dodać starte ziemniaki, które zagęszczą potrawę, łyżkę octy lub sok z cytryny,pogotować, wyłączyć i dodać śmietanę