Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młoda kapusta podana w inny sposób - naprawdę bardzo smaczna.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2273
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4354
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1279
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 266
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2273
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4354
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1279
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 266
Składniki
Kości ze schabu gotować w małej ilości wody aż mięso samo będzie odchodziło.
Po ugotowaniu wyjąć kości do ostygnięcia. Kapustę posiekać i ugotować w wywarze z kości schabowych - nie przykrywać garnka pokrywką. Wywar powinien odparować podczas gotowania.
Po ugotowaniu kapusty jeżeli jest za duża ilość wywaru odlać go.
Boczek pokroić w drobną kostkę. Stopić na patelni. Dodać mąkę i zrobić zasmażkę lekko przyrumienioną. Dodać do kapysty.
Koperek i natkę pietruszki dokładnie wypłukać, drobno posiekać i dodać do kapusty. Doprawić przyprawami. Dobrze wymieszać.