Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Odsłon: 263
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 118
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5930
Polecam.
Odsłon: 263
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 118
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5930
Składniki
Z kapusty trzeba wyciąć głąba następnie sparzyć we wrzątku.
Farsz: Do miski wkładamy ryż i uprzednio sparzony, nigdy nie gotuję ryżu do miękkości, zawsze jest na pół twardy. Podsmażam pokrojoną w kostkę cebulkę i wkładam do farszu. Dokładnie mieszam. Na koniec dodaję drobno pokrojony czosnek. Z grzbietów liści wycinam te twarde i w tak przygotowane już liście nakładam farsz i zawijam tradycyjnie gołąbki. Smacznego!