Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, prosty w przygotowaniu sernik, którym możesz poczęstować znajomych, k...
Odsłon: 160
Klopsiki z ryżem to danie superłatwe w przygotowaniu, idealnie doprawione i d...
Odsłon: 970
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 271
Tak pysznych ziemniaków nie zrobiłam dotychczas, chociaż robię je dosyć częst...
Odsłon: 49
Oto smaczny i prosty przepis na polsko-hiszpańską zapiekankę z cukinią, ziemn...
Odsłon: 68
Pyszny, prosty w przygotowaniu sernik, którym możesz poczęstować znajomych, k...
Odsłon: 160
Klopsiki z ryżem to danie superłatwe w przygotowaniu, idealnie doprawione i d...
Odsłon: 970
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 271
Tak pysznych ziemniaków nie zrobiłam dotychczas, chociaż robię je dosyć częst...
Odsłon: 49
Oto smaczny i prosty przepis na polsko-hiszpańską zapiekankę z cukinią, ziemn...
Odsłon: 68
Składniki
Z kapusty trzeba wyciąć głąba następnie sparzyć we wrzątku.
Farsz: Do miski wkładamy ryż i uprzednio sparzony, nigdy nie gotuję ryżu do miękkości, zawsze jest na pół twardy. Podsmażam pokrojoną w kostkę cebulkę i wkładam do farszu. Dokładnie mieszam. Na koniec dodaję drobno pokrojony czosnek. Z grzbietów liści wycinam te twarde i w tak przygotowane już liście nakładam farsz i zawijam tradycyjnie gołąbki. Smacznego!