Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 308
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11120
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3685
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1259
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 308
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11120
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3685
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1259
Składniki
Z kapusty trzeba wyciąć głąba następnie sparzyć we wrzątku.
Farsz: Do miski wkładamy ryż i uprzednio sparzony, nigdy nie gotuję ryżu do miękkości, zawsze jest na pół twardy. Podsmażam pokrojoną w kostkę cebulkę i wkładam do farszu. Dokładnie mieszam. Na koniec dodaję drobno pokrojony czosnek. Z grzbietów liści wycinam te twarde i w tak przygotowane już liście nakładam farsz i zawijam tradycyjnie gołąbki. Smacznego!