Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 103
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2633
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 107266
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2078
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 103
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2633
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 107266
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2078
Składniki
Z kapusty trzeba wyciąć głąba następnie sparzyć we wrzątku.
Farsz: Do miski wkładamy ryż i uprzednio sparzony, nigdy nie gotuję ryżu do miękkości, zawsze jest na pół twardy. Podsmażam pokrojoną w kostkę cebulkę i wkładam do farszu. Dokładnie mieszam. Na koniec dodaję drobno pokrojony czosnek. Z grzbietów liści wycinam te twarde i w tak przygotowane już liście nakładam farsz i zawijam tradycyjnie gołąbki. Smacznego!