Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne, smaczne danie, które zachwyci Wasze podniebienia.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 141
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2675
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 833
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1601
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14266
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 141
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2675
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 833
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1601
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14266
Składniki
Pora kroimy w plasterki i podsmażamy na oleju.
Kiedy zaczyna się szklić, dodajemy pokrojony w kostkę camembert, zmniejszamy płomień i czekamy aż ser się roztopi.
Dolewamy śmietanę i doprawiamy przyprawami do smaku.
W naczyniu żaroodpornym układamy morszczuka i zalewamy przygotowanym sosem.
Pieczemy w temperaturze 200-220 stopni, aż na wierzchu zauważymy charakterystyczną przypieczoną skórkę.