Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne, smaczne danie, które zachwyci Wasze podniebienia.
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 82
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 190
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7982
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 82
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 190
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7982
Składniki
Pora kroimy w plasterki i podsmażamy na oleju.
Kiedy zaczyna się szklić, dodajemy pokrojony w kostkę camembert, zmniejszamy płomień i czekamy aż ser się roztopi.
Dolewamy śmietanę i doprawiamy przyprawami do smaku.
W naczyniu żaroodpornym układamy morszczuka i zalewamy przygotowanym sosem.
Pieczemy w temperaturze 200-220 stopni, aż na wierzchu zauważymy charakterystyczną przypieczoną skórkę.