Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Nadziewany kurczak"
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1328
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 239
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1328
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 239
Składniki
Kurczaka natrzyj solą i przyprawami. Cielęcinę zmiel z namoczoną bułką. Podsmaż na maśle pokrojone pieczarki, cebulę, boczek, dodaj do cielęciny. Wlej koniak, przypraw farsz.
Nadziej kurczaka, zaszyj otwory. Obłóż masłem, piecz ok. 1,5 godz. Sos z pieczenia zapraw śmietaną.
Porcje: 4. Przygot.: 40 min. Cena: 1,80 zł. Kalorie: 320 kcal.
<strong>Przepis przysłała Bogumiła Rybkowska z Nowej Wsi</strong>Źródło: Bella Relaks