Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Nadziewany kurczak"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1726
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1523
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1487
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1784
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1726
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1523
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1487
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1784
Składniki
Kurczaka natrzyj solą i przyprawami. Cielęcinę zmiel z namoczoną bułką. Podsmaż na maśle pokrojone pieczarki, cebulę, boczek, dodaj do cielęciny. Wlej koniak, przypraw farsz.
Nadziej kurczaka, zaszyj otwory. Obłóż masłem, piecz ok. 1,5 godz. Sos z pieczenia zapraw śmietaną.
Porcje: 4. Przygot.: 40 min. Cena: 1,80 zł. Kalorie: 320 kcal.
<strong>Przepis przysłała Bogumiła Rybkowska z Nowej Wsi</strong>Źródło: Bella Relaks