Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Nadziewany kurczak"
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 657
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1392
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458462
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1663
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 657
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1392
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458462
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1663
Składniki
Kurczaka natrzyj solą i przyprawami. Cielęcinę zmiel z namoczoną bułką. Podsmaż na maśle pokrojone pieczarki, cebulę, boczek, dodaj do cielęciny. Wlej koniak, przypraw farsz.
Nadziej kurczaka, zaszyj otwory. Obłóż masłem, piecz ok. 1,5 godz. Sos z pieczenia zapraw śmietaną.
Porcje: 4. Przygot.: 40 min. Cena: 1,80 zł. Kalorie: 320 kcal.
<strong>Przepis przysłała Bogumiła Rybkowska z Nowej Wsi</strong>Źródło: Bella Relaks