Do góry

Dania główne Przepis na:

Nadziewany kurczak

Nadziewany kurczak

Autor:

Przepisów i artykułów: 450 Ocena: 3819

Dodano:

Odsłon: 8

Wypróbowany przepis na "Nadziewany kurczak"

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Nadziewany kurczak

Przygotowanie

  1. Kurczaka natrzyj solą i przyprawami. Cielęcinę zmiel z namoczoną bułką. Podsmaż na maśle pokrojone pieczarki, cebulę, boczek, dodaj do cielęciny. Wlej koniak, przypraw farsz.

  2. Nadziej kurczaka, zaszyj otwory. Obłóż masłem, piecz ok. 1,5 godz. Sos z pieczenia zapraw śmietaną.

  3. Porcje: 4. Przygot.: 40 min. Cena: 1,80 zł. Kalorie: 320 kcal.

  4. Przepis przysłała Bogumiła Rybkowska z Nowej Wsi

    Źródło: Bella Relaks

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń