Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsze tego samego dnia, jak i następnego Możliwość przygotowania dzień wcześniej Pyszne!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Naleśniki robię na oko: z wody, mąki, mleka, jajka, do tego sól, dużo pieprzu, chilli, zioła
Cebulka w kosteczke, zeszklić na oliwie z oliwek, do tego parówka w kosteczkę, albo talarki jak kto woli, papryka w kosteczkę, pomidorki na ćwiartki, dużo przypraw... skosztować do smaku... (można dodać do tego serek topiony - u mnie brak).
Zawinąć naleśniki z nadzieniem, ułożyć na blasze. Polać sosem, posypać startym żółtym serem, u mnie ser posypany jeszcze zieloną pietruszką suszoną.
Zapiec w piekarniku, aż ser się ładnie zarumieni. W temp. 180 stopni