Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
parówka,papryka, ser żółty..............
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 750
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424902
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10682
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336957
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 750
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424902
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10682
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336957
Składniki
Zrobić ciasto naleśnikowe według własnego przepisu i upiec 12 naleśników. Parówki ugotować pokroić w paski, paprykę i ogórki też pokroić w paski. Pieczarki pokroić i poddusić z cebulką. Ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach.
N a naleśniki kłaść pasek parówki, ogórka, papryki, starty ser i pieczarki następnie zwijać w rulon. Panierować w jajku i bułce tartej smażyć z obu stron. Po upieczeniu polać keczupem