Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
parówka,papryka, ser żółty..............
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1395
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 372
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1395
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 372
Składniki
Zrobić ciasto naleśnikowe według własnego przepisu i upiec 12 naleśników. Parówki ugotować pokroić w paski, paprykę i ogórki też pokroić w paski. Pieczarki pokroić i poddusić z cebulką. Ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach.
N a naleśniki kłaść pasek parówki, ogórka, papryki, starty ser i pieczarki następnie zwijać w rulon. Panierować w jajku i bułce tartej smażyć z obu stron. Po upieczeniu polać keczupem