Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nalesniki te sa bardzo syte, mozemy je podac w wersji wegetarjanskiej lub z kurczakiem, ich nieodlacznym elementem jest sos salsa.
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 327
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 327
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Warzywa szatkujemy i kroimy.Rozgrzewamy olej na patelni, piekarnik nagrzewamy do 180C.
Na rozgrzany tluszcz wrzucamy warzywa i dusimy az troche zmieknal, wrzucamy ryz i doprawiamy.Dodajemy Salse i dusimy jeszcze chwile, az sos sie troche zredukuje.
Placki nalesnikowe skladamy na pol na blasze, otwieramy i na jednej polowce ukladamy nasze warzywa z patelni, posypujemy serem zoltym i zamykamy nalesnik(przykrywamy), aby sie nie otworzyl w trakcie zapiekania mozemy w piac w nie wykalaczke.Wstawiamy do piekarnika na okolo 10 minut(az ser sie zapiecze).
Podajemy z salata skropiona oliwa z oliwek i balsamico oraz sosem czosnkowym w osobnej miseczce. Smacznego!