Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 331
Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich gości nietuzinkowym deserem, proponuję przygo...
Odsłon: 50
Na jesienny podwieczorek do ciepłej herbatki idealnie wpasują się szyszki, tr...
Odsłon: 96
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 153
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17112
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 331
Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich gości nietuzinkowym deserem, proponuję przygo...
Odsłon: 50
Na jesienny podwieczorek do ciepłej herbatki idealnie wpasują się szyszki, tr...
Odsłon: 96
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 153
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17112
Składniki
Udka zazwyczaj mam z rosołu,wiec obieram je i drobno kroje mieso. Gotuje ryż, osobno podduszam pieczarki z porą i cebulą.
Mieszam cały farsz dodaje kukurydze i podlewam kostka rosołową i przyprawiam. Można dodać jeszcze papryke lub nawet tuńczyka,zapiekam na patelni z 30min. od czasu do czasu mieszając a na koniec posypuje tartym serem żółtym. Życzę smacznego :) Oczywiscie składniki można podawać inne wedlug smaku i zapasu lodówki )))