Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepyszne ogórki małosolne na które przepis dostałam od koleżanki z pracy Polecam!!!!
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 46
Clafoutis to klasyczna potrawa kuchni francuskiej, przygotowuje się ją z owoc...
Odsłon: 691
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 2248
Pyszne i wyraziste w smaku.
Odsłon: 41
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 46
Clafoutis to klasyczna potrawa kuchni francuskiej, przygotowuje się ją z owoc...
Odsłon: 691
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 2248
Pyszne i wyraziste w smaku.
Odsłon: 41
Składniki
Ogórki myjemy i wkładamy do słoika jaśniejszymi końcówkami do góry, następnie dodajemy 2, 3 ząbki czosnku, koper, chrzan a następnie układamy drugą warstwę ogórków powtarzając kolejność.
w garnku gotujemy około 1,5 l wody dodajemy 2 łyżki soli około 10 ziarenek pieprzu, 2,3 ziela angielskie oraz 2 liście laurowe. Wrzątkiem zalewamy powolutku ogórki i zakręcamy. PO 2 dniach są już gotowe do jedzenia. SMACZNEGO :)