Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepyszne ogórki małosolne na które przepis dostałam od koleżanki z pracy Polecam!!!!
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9207
Kurczak tikka masala to znane i lubiane danie kuchni azjatyckiej. Mięso podan...
Odsłon: 2411
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1178
Delikatny schab w aromatycznym sosie , idealny na obiad.
Odsłon: 210
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9207
Kurczak tikka masala to znane i lubiane danie kuchni azjatyckiej. Mięso podan...
Odsłon: 2411
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1178
Delikatny schab w aromatycznym sosie , idealny na obiad.
Odsłon: 210
Składniki
Ogórki myjemy i wkładamy do słoika jaśniejszymi końcówkami do góry, następnie dodajemy 2, 3 ząbki czosnku, koper, chrzan a następnie układamy drugą warstwę ogórków powtarzając kolejność.
w garnku gotujemy około 1,5 l wody dodajemy 2 łyżki soli około 10 ziarenek pieprzu, 2,3 ziela angielskie oraz 2 liście laurowe. Wrzątkiem zalewamy powolutku ogórki i zakręcamy. PO 2 dniach są już gotowe do jedzenia. SMACZNEGO :)