Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
DOSKONAŁA O KAŻDEJ PORZE DNIA ZDROWA I SYCĄCA SAŁATKA Z NUTĄ OWOCOWEJ SŁODYCZY I DELIKATNĄ PIKANTERIĄ.
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 60
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5670
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 99
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 573
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 60
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5670
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 99
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 573
Składniki
Pierś z kurczaka myjemy, dzielimy na części i gotujemy w lekko osolonej wodzie z dodatkiem kurkumy.
W tym czasie kroimy brzoskwinie, każde winogrono dzielimy na pół i usuwamy pestki.
Kroimy seler naciowy i mieszamy z owocami.
Ugotowaną i ostudzoną pierś z kurczaka kroimy w kostkę, dodajemy pozostałe składniki, majonez, sól, pieprz i mieszamy.
Smacznego!