Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
DOSKONAŁA O KAŻDEJ PORZE DNIA ZDROWA I SYCĄCA SAŁATKA Z NUTĄ OWOCOWEJ SŁODYCZY I DELIKATNĄ PIKANTERIĄ.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34158
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1363
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34158
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1363
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Pierś z kurczaka myjemy, dzielimy na części i gotujemy w lekko osolonej wodzie z dodatkiem kurkumy.
W tym czasie kroimy brzoskwinie, każde winogrono dzielimy na pół i usuwamy pestki.
Kroimy seler naciowy i mieszamy z owocami.
Ugotowaną i ostudzoną pierś z kurczaka kroimy w kostkę, dodajemy pozostałe składniki, majonez, sól, pieprz i mieszamy.
Smacznego!