Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Panga pod pierzynką"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1965
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1646
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2661
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1965
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1646
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2661
Składniki
Pangę rozmroź, skrop sokiem z cytryny i odstaw. Ser zetrzyj. Wymieszaj z bułką tartą, oliwą oraz czosnkiem przeciśniętym przez praskę. Dodaj skórkę otartą z cytryny, przyprawę do ryb i zioła. Pomidory pokrój w plas- try.
Formę żaroodporną posmaruj tłuszczem. Spód posyp resztą bułki tartej, ułóż pomidory i filety. Przykryj je panierką z sera, bułki i ziół. Rybę włóż do nagrzanego piekarnika (200°C). Piecz około 30 minut. Po 10 minutach pieczenia temperaturę w piekarniku zredukuj do 175°C.Źródło: Telemax