Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Panga pod pierzynką"
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 136
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1685
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 488
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15650
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 136
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1685
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 488
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15650
Składniki
Pangę rozmroź, skrop sokiem z cytryny i odstaw. Ser zetrzyj. Wymieszaj z bułką tartą, oliwą oraz czosnkiem przeciśniętym przez praskę. Dodaj skórkę otartą z cytryny, przyprawę do ryb i zioła. Pomidory pokrój w plas- try.
Formę żaroodporną posmaruj tłuszczem. Spód posyp resztą bułki tartej, ułóż pomidory i filety. Przykryj je panierką z sera, bułki i ziół. Rybę włóż do nagrzanego piekarnika (200°C). Piecz około 30 minut. Po 10 minutach pieczenia temperaturę w piekarniku zredukuj do 175°C.Źródło: Telemax