Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, w smaku przypominają bakłażana. Tym daniem można zaskoczyć domowników.
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 260
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 189
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 260
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 189
Składniki
Z liści wycinam zgrubiałe części "łodygi", myję, dzielę na mniejsze kawałki. Gotuję w osolonej wodzie al dente, po ugotowaniu odcedzam i pozostawiam do ostygnięcia. Następnie usuwam "żyłki". Panieruję, wkładam na rozgrzany olej i smażę z obu stron.
Moja propozycja; Łodyżki podane z podsmażonymi ziemniaczkami i kefirkiem.