Do góry

Dania główne Przepis na:

Panierowane Risotto Frutti di Mare w Sosie Serowym na Białym Winie

Panierowane Risotto Frutti di Mare w Sosie Serowym na Białym Winie

Autor:

Przepisów i artykułów: 5 Ocena: 24

Dodano:

Odsłon: 116

Pyszne panierowane Risotto Frutti di Mare w Sosie Serowym na Białym, Winie

Składniki

3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Panierowane Risotto Frutti di Mare w Sosie Serowym na Białym Winie

Przygotowanie

  1. Uprażyć ryż na patelni, po uprażeniu zalać bulionem i delikatnie gotując jakieś 15 min, dolać wina wino białe półsłodkie). Na drugiej patelni na maśle udusić krewetki i małże po jakieś 3-4 min dolać wina, następnie dodać ser Gorgonzola, oraz Grana Padano, dodać śmietanę 30%.. Po zagotowaniu Risotto oraz przygotowaniu owoców morza wszystko razem mieszamy ze sobą.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń