Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne panierowane Risotto Frutti di Mare w Sosie Serowym na Białym, Winie
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 780
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 914
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 125
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2809
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 780
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 914
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 125
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2809
Składniki
Uprażyć ryż na patelni, po uprażeniu zalać bulionem i delikatnie gotując jakieś 15 min, dolać wina wino białe półsłodkie). Na drugiej patelni na maśle udusić krewetki i małże po jakieś 3-4 min dolać wina, następnie dodać ser Gorgonzola, oraz Grana Padano, dodać śmietanę 30%.. Po zagotowaniu Risotto oraz przygotowaniu owoców morza wszystko razem mieszamy ze sobą.