Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne 'pałeczki' w mieszance papryki słodkiej i chili :) U mnie w towarzystwie pieczonych ziemniaczków i warzywach w sosie maślano ziołowym :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8485
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 546
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8485
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 546
Składniki
Mięso umyłam, przełożyłam do woreczka, obsypałam obficie majerankiem, słodką papryką i chili. Marynowałam przez noc w lodówce, następnie woreczek ułożyłam na żaroodpornym naczyniu i wstawiłam do piekarnika rozgrzanego do 200 st na godzinkę Na 20 minut przed końcem pieczenia, ułożyłam na blasze ziemniaczki, i dołączyłam do pieczenia :) Warzywa podsmażyłam na łyżce masła i dodałam sos do warzyw na ciepło maślano-ziołowy :) Smacznego!!