Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
idealne na szybki obiad lub kolację
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10804
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6209
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5378
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13125
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4863
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10804
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6209
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5378
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13125
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4863
Składniki
Cebulę i parówki kroimy w półplasterki. Cebulę podsmażamy na gorącym oleju dodajemy parówki i dusimy jeszcze ok 15 min często mieszając następnie pieczarki podduszone wcześniej w osobnym rondelku. Na koniec dokładamy obrane ze skórki i pokrojone w kostkę pomidory i dusimy jeszcze ok 10 min. W razie potrzeby potrawę można zagęścić mąką rozrobiona z wodą ale to już wg uznania.