Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 71768
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 521
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15537
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3380
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 71768
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 521
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15537
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3380
Składniki
Cebulke pokroic w kosteczke, następnie podsmażyc ją na patelni, przyprwić odrobiną wegety, pipeprzem, majerankiem i ziołami (obojętnie jakie - co do przypraw to według uznania) gdy cebulka będzie już dobrze podsmażona całą puszke tuńczyka razem z tym olejem włożyć do tej cebulki. Wszystko delikatnie podgrzać, następnie do tego dodać cały prostokąt serka topionego, jak serek sie roztopi dodać całą śmietankę 18% wszytko wymieszac na patelni...ugotowane kokardki dodtać do pasty wymieszać i danie gotowe ;)