Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienite wegetariańskie danie. Na pewno każdy smakosz makaronów ma swoja wersję pasta primavera.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336700
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4133
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423268
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2649
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336700
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4133
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423268
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2649
Składniki
Warzywa kroimy w średniej wielkości kostkę. Na patelni rozgrzewamy oliwę, dodajemy marchewkę, smazymy ok 3 minut. Następnie dodajemy paprykę i cukinię, zalewamy białym winem i dusimy. Kiedy warzywa będą juz prawie miękkie dodajemy bakłażany i przyprawiamy solą, pieprzem i resztą przypraw. Na koniec dodajemy przecier pomidorowy i dusimy jeszcze ok 10 minut. W tym czasie gotujemy makaron al dente. Ugotowany mieszamy z sosem i podajemy posypany parmezanem albo natką pietruszki.