Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na porcje kilokalorie 779 bialka34g weglowodany77g tluszcze39g
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 215
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 769
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 906
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 118
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2794
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 215
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 769
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 906
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 118
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2794
Składniki
Makaron gotowac w duzym garnku osolonej wody, przez ten czas olej odsaczyc z tunczyka wlac do malego rondla dodac sos vinaigrette,chilli i czosnek.Chwile trzymac na ogniu a nastepnie przelozyc do duzej ogrzanej miski. Tunczyka rozdzielic widelcem na kawalki i wymieszac z cieplym osem. Makaron odcedzic i przelozyc do miski.Calosc wymieszczac delikatnie a nastepnie posypac pietruszka i czarnym pieprzem cieply makaron ogrzeje wystarczajaco tunczyka i pietruszke.Podawac natychmiast