Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na porcje kilokalorie 779 bialka34g weglowodany77g tluszcze39g
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8121
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 397
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8121
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 397
Składniki
Makaron gotowac w duzym garnku osolonej wody, przez ten czas olej odsaczyc z tunczyka wlac do malego rondla dodac sos vinaigrette,chilli i czosnek.Chwile trzymac na ogniu a nastepnie przelozyc do duzej ogrzanej miski. Tunczyka rozdzielic widelcem na kawalki i wymieszac z cieplym osem. Makaron odcedzic i przelozyc do miski.Calosc wymieszczac delikatnie a nastepnie posypac pietruszka i czarnym pieprzem cieply makaron ogrzeje wystarczajaco tunczyka i pietruszke.Podawac natychmiast