Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pieczarki faszerowane kurczakiem"
<strong>Przepis Joanny Tokarz z Ptaszkowej</strong>
Pieczarki oczyść. Wytnij trzonki, zetrzyj je z cukinią na tarce. Filet i papryki drobno pokrój. Wymieszaj, dopraw solą i pieprzem.
Boczek posiekaj, ser zetrzyj. Kapelusze ułóż na ruszcie umieszczonym w blaszce. Posól, napełnij farszem. Piecz 30 min w 180°C (góra-dół).
Po tym czasie pieczarki posyp boczkiem, serem i posiekaną pietruszką. Wstaw do piekarnika na 15 min. Udekoruj bazylią.
Czas przygotowania: 60 min, ilość porcji: 12 cena za porcję: 1,40 złŹródło: Chwila dla Ciebie
Sezamki należą do moich ulubionych słodkich przekąsek. Od jakiegoś czasu robi...
Odsłon: 3478
Lekka sałatka surimi. Doskonała na kolację lub na lekki posiłek do pracy.
Odsłon: 9441
Sezamki należą do moich ulubionych słodkich przekąsek. Od jakiegoś czasu robi...
Odsłon: 3478
Lekka sałatka surimi. Doskonała na kolację lub na lekki posiłek do pracy.
Odsłon: 9441
Składniki
<strong>Przepis Joanny Tokarz z Ptaszkowej</strong>
Pieczarki oczyść. Wytnij trzonki, zetrzyj je z cukinią na tarce. Filet i papryki drobno pokrój. Wymieszaj, dopraw solą i pieprzem.
Boczek posiekaj, ser zetrzyj. Kapelusze ułóż na ruszcie umieszczonym w blaszce. Posól, napełnij farszem. Piecz 30 min w 180°C (góra-dół).
Po tym czasie pieczarki posyp boczkiem, serem i posiekaną pietruszką. Wstaw do piekarnika na 15 min. Udekoruj bazylią.
Czas przygotowania: 60 min, ilość porcji: 12 cena za porcję: 1,40 złŹródło: Chwila dla Ciebie
Przepisy Dania główne
Dania główne
Marokański chleb, kotlet na grillu i sos miętowy
Dania główne
Maakouda
Dania główne
Roladki ze szparagami
Dania główne
Kotlet schabowy, młode ziemniaki i surówka z rzodkiewki.
Marokański chleb, kotlet na grillu i sos miętowy
Marokańskie smaki przeniesione do naszego ogrodu. Nieziemsko wyrazisty w smak...
Odsłon: 32
Maakouda
Takie placki ziemniaczane są typowym marokańskim jedzeniem ulicznym. My je pr...
Odsłon: 65