Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pieczarki faszerowane pastą z brokuła"
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23021
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 971
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104836
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 404
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23021
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 971
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104836
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 404
Składniki
Brokuł ugotuj do miękkości. Pieczarki obierz i oderwij ogonki. Kapelusze chwilę podgotuj we wrzącej wodzie i odsącz, a ogonki drobno posiekaj. Na patelni rozgrzej olej i podsmaż posiekaną cebulę. Dodaj pokrojone ogonki pieczarek i dopraw solą, pieprzem i ziołami.
Brokuł ubij tłuczkiem do ziemniaków i połącz z cebulą i pieczarkami. Kapelusze wypełnij masą brokułową i ułóż w formie wyłożonej papierem. Piecz w piekarniku przez 15 minut w temp. 180 °C.Źródło: Na żywo