Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pieczarki faszerowane pastą z brokuła"
Często dań z podrobów nie zalicza się do wyszukanych potraw i bagatelizuje si...
Odsłon: 1362
Jak już pewnie wiecie uwielbiam czekoladę, dlatego dzisiaj zapraszam na przep...
Odsłon: 69
Często dań z podrobów nie zalicza się do wyszukanych potraw i bagatelizuje si...
Odsłon: 1362
Jak już pewnie wiecie uwielbiam czekoladę, dlatego dzisiaj zapraszam na przep...
Odsłon: 69
Składniki
Brokuł ugotuj do miękkości. Pieczarki obierz i oderwij ogonki. Kapelusze chwilę podgotuj we wrzącej wodzie i odsącz, a ogonki drobno posiekaj. Na patelni rozgrzej olej i podsmaż posiekaną cebulę. Dodaj pokrojone ogonki pieczarek i dopraw solą, pieprzem i ziołami.
Brokuł ubij tłuczkiem do ziemniaków i połącz z cebulą i pieczarkami. Kapelusze wypełnij masą brokułową i ułóż w formie wyłożonej papierem. Piecz w piekarniku przez 15 minut w temp. 180 °C.Źródło: Na żywo
Przepisy Dania główne
Dania główne
Pzepis na żołądki drobiowe
Dania główne
Smażony ryż.
Dania główne
Rolada gołąbkowa
Dania główne
Obiad- mielone z mizerią i młodymi ziemniakami
Pzepis na żołądki drobiowe
Często dań z podrobów nie zalicza się do wyszukanych potraw i bagatelizuje si...
Odsłon: 1362
Smażony ryż.
Dzisiaj polecam bardzo smaczny , prosty w przygotowaniu smażony ryż, który mo...
Odsłon: 124