Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pieczarki faszerowane pastą z brokuła"
Wspaniały deser składający się z połączenia czekolady, jajek, bitej śmietany...
Odsłon: 47
danie szybkie, proste i pyszne czyli takie jakie lubimy najbardziej
Odsłon: 76
Ciasto idealne na święta i karnawał. Zawiera w sobie najsmaczniejsze tradycyj...
Odsłon: 2608
Wspaniały deser składający się z połączenia czekolady, jajek, bitej śmietany...
Odsłon: 47
danie szybkie, proste i pyszne czyli takie jakie lubimy najbardziej
Odsłon: 76
Ciasto idealne na święta i karnawał. Zawiera w sobie najsmaczniejsze tradycyj...
Odsłon: 2608
Składniki
Brokuł ugotuj do miękkości. Pieczarki obierz i oderwij ogonki. Kapelusze chwilę podgotuj we wrzącej wodzie i odsącz, a ogonki drobno posiekaj. Na patelni rozgrzej olej i podsmaż posiekaną cebulę. Dodaj pokrojone ogonki pieczarek i dopraw solą, pieprzem i ziołami.
Brokuł ubij tłuczkiem do ziemniaków i połącz z cebulą i pieczarkami. Kapelusze wypełnij masą brokułową i ułóż w formie wyłożonej papierem. Piecz w piekarniku przez 15 minut w temp. 180 °C.Źródło: Na żywo