Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pieczarki faszerowane pastą z brokuła"
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 102
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9352
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 978
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1146
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 102
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9352
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 978
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1146
Składniki
Brokuł ugotuj do miękkości. Pieczarki obierz i oderwij ogonki. Kapelusze chwilę podgotuj we wrzącej wodzie i odsącz, a ogonki drobno posiekaj. Na patelni rozgrzej olej i podsmaż posiekaną cebulę. Dodaj pokrojone ogonki pieczarek i dopraw solą, pieprzem i ziołami.
Brokuł ubij tłuczkiem do ziemniaków i połącz z cebulą i pieczarkami. Kapelusze wypełnij masą brokułową i ułóż w formie wyłożonej papierem. Piecz w piekarniku przez 15 minut w temp. 180 °C.Źródło: Na żywo