Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pieczarki faszerowane pastą z brokuła"
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 740
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22778
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15156
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4866
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45522
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 740
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22778
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15156
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4866
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45522
Składniki
Brokuł ugotuj do miękkości. Pieczarki obierz i oderwij ogonki. Kapelusze chwilę podgotuj we wrzącej wodzie i odsącz, a ogonki drobno posiekaj. Na patelni rozgrzej olej i podsmaż posiekaną cebulę. Dodaj pokrojone ogonki pieczarek i dopraw solą, pieprzem i ziołami.
Brokuł ubij tłuczkiem do ziemniaków i połącz z cebulą i pieczarkami. Kapelusze wypełnij masą brokułową i ułóż w formie wyłożonej papierem. Piecz w piekarniku przez 15 minut w temp. 180 °C.Źródło: Na żywo