Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
coś dobrego :)
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1316
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24955
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 113
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1316
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24955
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 113
Składniki
Z pieczarek wyjąć ogonki.Ugotowane jajka rozgnieść widelcem ,dodać jajko surowe,pokrojoną w kostkę marchewkę,pokrojoną natkę pietruszki,bulkę tartą i przyprawy,wyrobić.Faszerować pieczarki następnie panierowac i smażyć jak schabowe.
Pozostałe ogonki równiez mozna pokroić,przyprawić i przesmazyć i dodac do masy jajecznej. Pieczarki smaząc na tłuszczu należy posolić.Aby w pieczarkach zmieściło sie jak najwięcej farszu należy je przed faszerowaniem lekko "wyskrobać"w miejscu gdzie był ogonek.