Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
coś dobrego :)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1283
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 753
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1398
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1283
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 753
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1398
Składniki
Z pieczarek wyjąć ogonki.Ugotowane jajka rozgnieść widelcem ,dodać jajko surowe,pokrojoną w kostkę marchewkę,pokrojoną natkę pietruszki,bulkę tartą i przyprawy,wyrobić.Faszerować pieczarki następnie panierowac i smażyć jak schabowe.
Pozostałe ogonki równiez mozna pokroić,przyprawić i przesmazyć i dodac do masy jajecznej. Pieczarki smaząc na tłuszczu należy posolić.Aby w pieczarkach zmieściło sie jak najwięcej farszu należy je przed faszerowaniem lekko "wyskrobać"w miejscu gdzie był ogonek.