Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
coś dobrego :)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2407
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421597
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2114
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2407
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421597
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2114
Składniki
Z pieczarek wyjąć ogonki.Ugotowane jajka rozgnieść widelcem ,dodać jajko surowe,pokrojoną w kostkę marchewkę,pokrojoną natkę pietruszki,bulkę tartą i przyprawy,wyrobić.Faszerować pieczarki następnie panierowac i smażyć jak schabowe.
Pozostałe ogonki równiez mozna pokroić,przyprawić i przesmazyć i dodac do masy jajecznej. Pieczarki smaząc na tłuszczu należy posolić.Aby w pieczarkach zmieściło sie jak najwięcej farszu należy je przed faszerowaniem lekko "wyskrobać"w miejscu gdzie był ogonek.