Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
coś dobrego :)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 16796
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 91
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 311
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 826
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 23485
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 16796
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 91
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 311
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 826
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 23485
Składniki
Z pieczarek wyjąć ogonki.Ugotowane jajka rozgnieść widelcem ,dodać jajko surowe,pokrojoną w kostkę marchewkę,pokrojoną natkę pietruszki,bulkę tartą i przyprawy,wyrobić.Faszerować pieczarki następnie panierowac i smażyć jak schabowe.
Pozostałe ogonki równiez mozna pokroić,przyprawić i przesmazyć i dodac do masy jajecznej. Pieczarki smaząc na tłuszczu należy posolić.Aby w pieczarkach zmieściło sie jak najwięcej farszu należy je przed faszerowaniem lekko "wyskrobać"w miejscu gdzie był ogonek.