Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4589
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 418031
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4589
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 418031
Składniki
Pieczarki umyj, osusz, usuń ogonki. Cebulę i czosnek obierz, drobno posiekaj, dodaj do mięsa. Wbij jajka, wsyp tartą bułkę, przyprawy, dokładnie wymieszaj na jednolitą masę. Nałóż farsz do każdgo kapelusza pieczarek. Gotowe nabij na szpadki do szaszłyków. Smaż na oleju, obracając szaszłyki na wszystkie strony, aby usmażyły się równomiernie.