Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 183
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 158
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 183
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 158
Składniki
Pieczarki umyj, osusz, usuń ogonki. Cebulę i czosnek obierz, drobno posiekaj, dodaj do mięsa. Wbij jajka, wsyp tartą bułkę, przyprawy, dokładnie wymieszaj na jednolitą masę. Nałóż farsz do każdgo kapelusza pieczarek. Gotowe nabij na szpadki do szaszłyków. Smaż na oleju, obracając szaszłyki na wszystkie strony, aby usmażyły się równomiernie.