Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SPOSOB NA PIECZARKI
Masz ochotę na pyszne i szybkie śniadanie, wystarczy serek wiejski, musli, ba...
Odsłon: 335
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 875
Smaczna sałatka z brokułem, jajkiem, pomidorem oraz kukurydzą, ogórkiem kiszo...
Odsłon: 315
Przepis na pyszną i zdrową sałatkę makaronową w stylu śródziemnomorskim. Idea...
Odsłon: 132
Masz ochotę na pyszne i szybkie śniadanie, wystarczy serek wiejski, musli, ba...
Odsłon: 335
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 875
Smaczna sałatka z brokułem, jajkiem, pomidorem oraz kukurydzą, ogórkiem kiszo...
Odsłon: 315
Przepis na pyszną i zdrową sałatkę makaronową w stylu śródziemnomorskim. Idea...
Odsłon: 132
Składniki
Pieczarki umyj, osusz, usuń ogonki. Cebulę i czosnek obierz, drobno posiekaj, dodaj do mięsa. Wbij jajka, wsyp tartą bułkę, przyprawy, dokładnie wymieszaj na jednolitą masę. Nałóż farsz do każdgo kapelusza pieczarek. Gotowe nabij na szpadki do szaszłyków. Smaż na oleju, obracając szaszłyki na wszystkie strony, aby usmażyły się równomiernie.