Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 27744
Pyszne, wyjątkowo kruche i delikatne rogaliki z powidłami śliwkowymi. Są idea...
Odsłon: 111
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 2168
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 27744
Pyszne, wyjątkowo kruche i delikatne rogaliki z powidłami śliwkowymi. Są idea...
Odsłon: 111
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 2168
Składniki
Pieczarki umyj, osusz, usuń ogonki. Cebulę i czosnek obierz, drobno posiekaj, dodaj do mięsa. Wbij jajka, wsyp tartą bułkę, przyprawy, dokładnie wymieszaj na jednolitą masę. Nałóż farsz do każdgo kapelusza pieczarek. Gotowe nabij na szpadki do szaszłyków. Smaż na oleju, obracając szaszłyki na wszystkie strony, aby usmażyły się równomiernie.