Do góry

Dania główne Przepis na:

PIECZARKOWE SZASZLYKI

PIECZARKOWE SZASZLYKI

Autor:

Przepisów i artykułów: 38 Ocena: 3225

Dodano:

Odsłon: 2251

SPOSOB NA PIECZARKI

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Pieczarki umyj, osusz, usuń ogonki. Cebulę i czosnek obierz, drobno posiekaj, dodaj do mięsa. Wbij jajka, wsyp tartą bułkę, przyprawy, dokładnie wymieszaj na jednolitą masę. Nałóż farsz do każdgo kapelusza pieczarek. Gotowe nabij na szpadki do szaszłyków. Smaż na oleju, obracając szaszłyki na wszystkie strony, aby usmażyły się równomiernie.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń