Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pieczeń rzymska z jajkiem"
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 259
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 370
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 428
Polecam.
Odsłon: 813
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 259
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 370
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 428
Polecam.
Odsłon: 813
Składniki
Do mięsa wybij jajka, dodaj bułkę, mąkę i przeciśnięty przez praskę czosnek. Dopraw do smaku solą, pieprzem, majerankiem i dokładnie wyrób.
Do natłuszczonej foremki włóż połowę masy, ułóż ugotowane jajka, przykryj resztą masy, lekko dociśnij. Wierzch natłuść olejem. Piecz w 180°C ok. 50 min.Źródło: Świat kobiety