Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pieczeń z mięsa mielonego"
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12448
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 875
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12448
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 875
Składniki
Do mięsa włóż namoczone wcześniej bułki, posiekaną cebulę, pokrojoną w kosteczkę paprykę, jajka i przyprawy. Dokładnie wymieszaj.
Wysoką brytfannę wyłóż pergaminem, posmaruj oliwą i posyp bułką tartą. Przełóż mięso i wzdłuż ułóż nadziewane papryczki.
Całość dokładnie zlep. Piecz w nagrzanym piekarniku w temperaturze 180°C przez godzinę.Źródło: Na żywo