Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pieczeń z mięsa mielonego"
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1108
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1088
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13059
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1108
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1088
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13059
Składniki
Do mięsa włóż namoczone wcześniej bułki, posiekaną cebulę, pokrojoną w kosteczkę paprykę, jajka i przyprawy. Dokładnie wymieszaj.
Wysoką brytfannę wyłóż pergaminem, posmaruj oliwą i posyp bułką tartą. Przełóż mięso i wzdłuż ułóż nadziewane papryczki.
Całość dokładnie zlep. Piecz w nagrzanym piekarniku w temperaturze 180°C przez godzinę.Źródło: Na żywo