Do góry

Dania główne Przepis na:

Pieczeń z mięsa mielonego

Pieczeń z mięsa mielonego

Autor:

Przepisów i artykułów: 1757 Ocena: 14907

Dodano:

Odsłon: 21

Smaczny pomysł na "Pieczeń z mięsa mielonego"

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Pieczeń z mięsa mielonego

Przygotowanie

  1. Do mięsa włóż namoczone wcześniej bułki, posiekaną cebulę, pokrojoną w kosteczkę paprykę, jajka i przyprawy. Dokładnie wymieszaj.

  2. Wysoką brytfannę wyłóż pergaminem, posmaruj oliwą i posyp bułką tartą. Przełóż mięso i wzdłuż ułóż nadziewane papryczki.

  3. Całość dokładnie zlep. Piecz w nagrzanym piekarniku w temperaturze 180°C przez godzinę.

    Źródło: Na żywo

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń