Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pieczeń z mięsa mielonego"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12697
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1438
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13861
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5798
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12697
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1438
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13861
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5798
Składniki
Do mięsa włóż namoczone wcześniej bułki, posiekaną cebulę, pokrojoną w kosteczkę paprykę, jajka i przyprawy. Dokładnie wymieszaj.
Wysoką brytfannę wyłóż pergaminem, posmaruj oliwą i posyp bułką tartą. Przełóż mięso i wzdłuż ułóż nadziewane papryczki.
Całość dokładnie zlep. Piecz w nagrzanym piekarniku w temperaturze 180°C przez godzinę.Źródło: Na żywo