Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe i smakowite jedzonko. Przygotowanie nie dłuższe niz 1,5 godziny, łącznie z pieczeniem.
Naczynie żaroodporne,
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40692
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1077
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 262
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3421
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40692
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1077
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 262
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3421
Składniki
Rybę rozmrozić, umyć, doprawić solą, pieprzem i suszoną natką pietruszki, pozostawić na chwilę. W czasie rozmrażania ryby można przygotować warzywa, i mnie 2 opakowania warzyw na patelnię Bonduelle, ale może być Hortex. Wybór warzyw dowolnu, według własnego smaczku i gustu, Warztwa jeszcze zamrożone wrzucam na patelnię, na którą wlałam 2 łyżki oliwy z oliwek. Przesmażam 5-7 minut . Naczynie żaroodporne smaruję 2 łyżkami oliwy z oliwek, wykladam pierwszą część warzyw, na to wykladam rybkę, następnie przykrywam rybę kolejną część warzywm Całość polewam sosem beszamelowym ( u mnie gotowy Tommy, który jest bardzo dobry ). Całość wkladam do lekko podgrzamego piekarnika na 45 minut. Czas liczymy od chwili nagrzania piekarnika. Potem już możemy cieszyć się znakomitym smakiem. Dodałam kawałki mango, które idealnie komponije się z resztą.