Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34140
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1344
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113588
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34140
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1344
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113588
Składniki
Z podanych składników zagnieść elastyczne ciasto. Owiń je w folię spożywczą i odłóż na pół godziny do lodówki.
Kaszę gryczaną ugotuj. Cebulę posiekaj i zeszklij na maśle. Połącz wszystkie farszu i dopraw.
Ciasto rozwałkuj, wytnij krążki, nałóż na nie farsz i zlep.
Ugotuj pierożki w osolonym wrzątku. Gotowe podawaj z plasterkami podsmażonych pieczarek.Źródło: Kurier TV