Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 343
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11136
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3790
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1309
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 343
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11136
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3790
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1309
Składniki
Z podanych składników zagnieść elastyczne ciasto. Owiń je w folię spożywczą i odłóż na pół godziny do lodówki.
Kaszę gryczaną ugotuj. Cebulę posiekaj i zeszklij na maśle. Połącz wszystkie farszu i dopraw.
Ciasto rozwałkuj, wytnij krążki, nałóż na nie farsz i zlep.
Ugotuj pierożki w osolonym wrzątku. Gotowe podawaj z plasterkami podsmażonych pieczarek.Źródło: Kurier TV