Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pierogi z kaszą gryczaną"
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 68
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3634
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 136
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 862
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 68
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3634
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 136
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 862
Składniki
Połączyć mąkę, sól i oliwę. Powoli dodawać 3/4 szklanki gorącej wody, zagnieść ciasto, przykryć bawełnianą ściereczką i odstawić na 15-20 minut.
Kaszę ugotować według przepisu na opakowaniu z 1 łyżką masła, schłodzić. Cebulę umyć, drobno posiekać, zeszklić na 1 łyżce masła. Ser wymieszać z kaszą, śmietaną, i cebulą, doprawić.
Ciasto cienko rozwałkować, wycinać szklanką krążki, na środku rozkładać po 1 łyżeczce farszu, dokładnie zlepić brzegi, wrzucać na osolony wrzątek, gotować ok. 2-3 min od wypłynięcia.
ok. 100 minut.Źródło: Twoje Imperium