Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zastanawialiście się kiedyś skąd swoją nazwę wzięły leniwe pierogi? Leniwe są...
Odsłon: 169
Domowe frytki warzywne z piekarnika, podane z dodatkiem zdrowszej wersji popu...
Odsłon: 136
Smaki argentyńskiej przyprawy do grillowanych mięs idealnie pasują do drobiu.
Odsłon: 56
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 73
Zastanawialiście się kiedyś skąd swoją nazwę wzięły leniwe pierogi? Leniwe są...
Odsłon: 169
Domowe frytki warzywne z piekarnika, podane z dodatkiem zdrowszej wersji popu...
Odsłon: 136
Smaki argentyńskiej przyprawy do grillowanych mięs idealnie pasują do drobiu.
Odsłon: 56
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 73
Składniki
W przesianej mące tortowej i ziemniaczanej zrobić wgłębienie, wlać olej. Mleko i wodę wymieszać w jednym garnczku i wlać do mąki, dodać sól. Zagnieść ciasto. Rozwałkować cieniutko i powycinać krążki.
Mieso mielone doprawic przyprawami i jajkiem i dobrze wymieszac,podsmazyc.Pieczarki pokroic drobno i podsmazyc,dodac do miesa gotowy farsz nakladac lyzeczka na gotowy krazek i sklejac.Cebule pokroic w kostke i podsmazyc.Tak gotowe pierogi ugotowac w osolonej i gotujacej sie wodzie.Podsmazona cebule nalozyc na ugotowane pierogi zycze smacznego:)