Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak ktoś lubi smak tymianku i piersi kurczaka, musi to spróbować..
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8717
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1282
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10333
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4691
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 771
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8717
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1282
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10333
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4691
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 771
Składniki
Mięso umyc, przekroic na połowki, lekko rozbić. Składniki marynaty dokładnie wymieszać(czosnek rozgnieść), zalać mięso, nakryć i odstawić do lodówki na 2 godz. Mięso wyjąc z marynaty, osączyć. Na patelni rozgrzac tłuszcz i smażyć mięso po 10 min z kazdej strony. Można podać z ryżem lub frytkami.