Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak ktoś lubi smak tymianku i piersi kurczaka, musi to spróbować..
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13220
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2567
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3716
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4705
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13220
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2567
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3716
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4705
Składniki
Mięso umyc, przekroic na połowki, lekko rozbić. Składniki marynaty dokładnie wymieszać(czosnek rozgnieść), zalać mięso, nakryć i odstawić do lodówki na 2 godz. Mięso wyjąc z marynaty, osączyć. Na patelni rozgrzac tłuszcz i smażyć mięso po 10 min z kazdej strony. Można podać z ryżem lub frytkami.