Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak ktoś lubi smak tymianku i piersi kurczaka, musi to spróbować..
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 36
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 51
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 282
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 36
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 51
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 282
Składniki
Mięso umyc, przekroic na połowki, lekko rozbić. Składniki marynaty dokładnie wymieszać(czosnek rozgnieść), zalać mięso, nakryć i odstawić do lodówki na 2 godz. Mięso wyjąc z marynaty, osączyć. Na patelni rozgrzac tłuszcz i smażyć mięso po 10 min z kazdej strony. Można podać z ryżem lub frytkami.