Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak ktoś lubi smak tymianku i piersi kurczaka, musi to spróbować..
Ciastka z maszynkiw lekko zdrowszej wesrji.Użyłam mąkę orkiszową, ksylitol i...
Odsłon: 5744
Fajnie jest czasami troszkę zaskoczyć rodzinę.
Odsłon: 148
JEŻELI CHCEMY DOBRZE UMRZEĆ, TO MUSIMY DOBRZE ŻYĆ - MOTTO VINCENZA PRIESSNITZ...
Odsłon: 131
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 242
Niebo na podniebieniu! Chrupiące z zewnątrz i pełne aromatu w środku. Sposób...
Odsłon: 398
Ciastka z maszynkiw lekko zdrowszej wesrji.Użyłam mąkę orkiszową, ksylitol i...
Odsłon: 5744
Fajnie jest czasami troszkę zaskoczyć rodzinę.
Odsłon: 148
JEŻELI CHCEMY DOBRZE UMRZEĆ, TO MUSIMY DOBRZE ŻYĆ - MOTTO VINCENZA PRIESSNITZ...
Odsłon: 131
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 242
Niebo na podniebieniu! Chrupiące z zewnątrz i pełne aromatu w środku. Sposób...
Odsłon: 398
Składniki
Mięso umyc, przekroic na połowki, lekko rozbić. Składniki marynaty dokładnie wymieszać(czosnek rozgnieść), zalać mięso, nakryć i odstawić do lodówki na 2 godz. Mięso wyjąc z marynaty, osączyć. Na patelni rozgrzac tłuszcz i smażyć mięso po 10 min z kazdej strony. Można podać z ryżem lub frytkami.