Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pikantne muffiny"
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 784
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 916
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 130
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2816
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 784
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 916
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 130
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2816
Składniki
Wymieszaj mąkę, proszek, olej, mleko, jajka, startą marchewkę i 15 dag sera żółtego, przyprawy. Przelej ciasto do formy do muffinek, wyłożonej papilotkami. Posyp serem i zapiekaj 25 minut w temp. 180°C.
Osobno usmaż boczek, pieczarki, cebulę, jajka sadzone. Wymieszaj majonez, ketchup, sól i pieprz. Muffiny przekrój. Posmaruj sosem, połóż sałatę, rukolę, pieczarki, boczek, cebulę, jajko sadzone. Posyp serem, przykryj.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień