Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pikantne muffiny"
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 750
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424900
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10680
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336957
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 750
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424900
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10680
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336957
Składniki
Wymieszaj mąkę, proszek, olej, mleko, jajka, startą marchewkę i 15 dag sera żółtego, przyprawy. Przelej ciasto do formy do muffinek, wyłożonej papilotkami. Posyp serem i zapiekaj 25 minut w temp. 180°C.
Osobno usmaż boczek, pieczarki, cebulę, jajka sadzone. Wymieszaj majonez, ketchup, sól i pieprz. Muffiny przekrój. Posmaruj sosem, połóż sałatę, rukolę, pieczarki, boczek, cebulę, jajko sadzone. Posyp serem, przykryj.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień