Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo łatwe i szybkie do wykonania
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8184
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1176
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9949
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4554
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 587
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8184
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1176
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9949
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4554
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 587
Składniki
drożdze rozpuścić w 1 szkl ciepłej wody. dodawać mąke do momentu kiedy ciasto odejdzie od ręki (może byc wiecej jak 3, 4 szkl). zagniatamy ok 10 min , wykładamy na blache. (Im dłużej będziemy zagniatać tym ciasto będzie lepsze). włączamy piekarnik na 180 C.
"Gołe" ciasto smrujemy koncenratem pomidorowym z ziołami. mozna tez zrobic sos łącząc koncentrat z ketchupem. Na wierzch układamy to co mamy akurat w lodówce: pieczarki, wedlina, ser. pieczemy ok 15 min az ser sie rozpuści. smacznego