Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Pizzerinki z pomidorkami"
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8576
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 581
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8576
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 581
Składniki
Drożdże rozpuść z cukrem w 250 ml ciepłej wody. Następnie wymieszaj z mąką i solą oraz 2 łyżkami oliwy. Wyrób gładkie ciasto, rozwałkuj je i włóż do wyłożonych papierem blach. Na wierzchu ułóż plastry sera, poukładaj połówki pomidorków, obsyp szczypiorkiem i wstaw na 20 minut do piekarnika. Podawaj z sosem pomidorowym.Źródło: Na żywo