Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Pizzerinki z pomidorkami"
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Drożdże rozpuść z cukrem w 250 ml ciepłej wody. Następnie wymieszaj z mąką i solą oraz 2 łyżkami oliwy. Wyrób gładkie ciasto, rozwałkuj je i włóż do wyłożonych papierem blach. Na wierzchu ułóż plastry sera, poukładaj połówki pomidorków, obsyp szczypiorkiem i wstaw na 20 minut do piekarnika. Podawaj z sosem pomidorowym.Źródło: Na żywo