Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 86
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 88
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 86
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 88
Składniki
Wszystkie składniki umyć, obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Por pokroić drobno w plasterki. I wymieszać razem.
Dodać jajko i mąkę oraz starty ser żółty, wychodzi około 1 szklanki sera.
Doprawidź vegetą, pieprzem i oregano.
Rozgrzać olej na patelni i piec jak zwykłe placki ziemniaczane. :)
Smacznego.