Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety wyszły pulchne z chrupiącą rumianą skórką, po prostu pyszne. O pyszności kotlecików zadecydował sos pieczarkowy.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 513
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11162
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3929
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1359
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 513
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11162
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3929
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1359
Składniki
Do miski włożyłem ugotowane ziemniaki które pozostały z poprzedniego obiadu, dodałem jajka, sos grzybowy w proszku, pieprz, sól i wszystko dokładnie wymieszałem. Z powstałej masy uformowałem kotlety. Na patelni rozgrzałem olej. Kotlety obtoczyłem w bułce tartej, kładłem na patelnię i usmażyłem na złoty kolor. Usmażone kotlety podałem z surówka z kiszonej kapusty i marchewki. Z całości masy wyszło 14 kotlecików ziemniaczanych.