Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety wyszły pulchne z chrupiącą rumianą skórką, po prostu pyszne. O pyszności kotlecików zadecydował sos pieczarkowy.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7932
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 320
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3244
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 603
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7932
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 320
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3244
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 603
Składniki
Do miski włożyłem ugotowane ziemniaki które pozostały z poprzedniego obiadu, dodałem jajka, sos grzybowy w proszku, pieprz, sól i wszystko dokładnie wymieszałem. Z powstałej masy uformowałem kotlety. Na patelni rozgrzałem olej. Kotlety obtoczyłem w bułce tartej, kładłem na patelnię i usmażyłem na złoty kolor. Usmażone kotlety podałem z surówka z kiszonej kapusty i marchewki. Z całości masy wyszło 14 kotlecików ziemniaczanych.