Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety wyszły pulchne z chrupiącą rumianą skórką, po prostu pyszne. O pyszności kotlecików zadecydował sos pieczarkowy.
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 485
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 984
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 180
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2712
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 485
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 984
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 180
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2712
Składniki
Do miski włożyłem ugotowane ziemniaki które pozostały z poprzedniego obiadu, dodałem jajka, sos grzybowy w proszku, pieprz, sól i wszystko dokładnie wymieszałem. Z powstałej masy uformowałem kotlety. Na patelni rozgrzałem olej. Kotlety obtoczyłem w bułce tartej, kładłem na patelnię i usmażyłem na złoty kolor. Usmażone kotlety podałem z surówka z kiszonej kapusty i marchewki. Z całości masy wyszło 14 kotlecików ziemniaczanych.