Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety wyszły pulchne z chrupiącą rumianą skórką, po prostu pyszne. O pyszności kotlecików zadecydował sos pieczarkowy.
Przepis dnia
Idealne dla kulinarnych architektów. Kolorowa, bardzo aromatyczna potrawa dla...
Odsłon: 340
Co zrobić z wczorajszych ziemniaków? Na przykład to pyszne i proste purée, kt...
Odsłon: 1492
Oszczędne ciasto do którego przygotowania możesz wykorzystać składniki , któr...
Odsłon: 616
Oszczędne ciasto do którego przygotowania możesz wykorzystać składniki , któr...
Odsłon: 616
Składniki
Do miski włożyłem ugotowane ziemniaki które pozostały z poprzedniego obiadu, dodałem jajka, sos grzybowy w proszku, pieprz, sól i wszystko dokładnie wymieszałem. Z powstałej masy uformowałem kotlety. Na patelni rozgrzałem olej. Kotlety obtoczyłem w bułce tartej, kładłem na patelnię i usmażyłem na złoty kolor. Usmażone kotlety podałem z surówka z kiszonej kapusty i marchewki. Z całości masy wyszło 14 kotlecików ziemniaczanych.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Obiad bez mięsa
Dania główne
Chaczapuri
Dania główne
Tarta z cukinią
Dania główne
Krokiety bolognese
Obiad bez mięsa
Obiad bez mięsa? Bez paniki! Może być smacznie, pożywnie i kolorowo. Pieczone...
Odsłon: 967
Chaczapuri
nie przepadam za jajkami wiec postanowiłam zrobić dla siebie chaczapuri z pie...
Odsłon: 171