Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
inna wersja plackow ziemniaczanych napewno bardziej tresciwa i sycąca
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34126
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1316
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113578
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34126
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1316
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113578
Składniki
kartofle/tak mowimy na Sląsku/ trzemy na grubej tarce,dodajemy startą cebule,ser zolty,dodajemy jajka,sol,pieprz,majeranek i troche gorącego mleka,pieczemy smakowire placuszki,dosc grube.proporcje do uznania