Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Polędwiczki po chińsku"
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 92
Pieczone ziemniaczki z rozmarynem i czosnkiem to absolutny rarytas, a zarazem...
Odsłon: 81
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 92
Pieczone ziemniaczki z rozmarynem i czosnkiem to absolutny rarytas, a zarazem...
Odsłon: 81
Składniki
Polędwiczki umyj, pokrój w cienkie paski i skrop sokiem z limonki. 2. Do woka wlej olej i podsmaż mięso. Dosyp przyprawę chińską, wymieszaj, po czym dodaj mrożonki chińskie i pędy bambusa. Smaż do miękkości, a następnie dolej wodę wymieszaną z 2 łyżkami mąki, łyżeczką przyprawy chińskiej oraz solą i pieprzem. 3. Danie podawaj z ugotowanym ryżem.Źródło: Kurier TV