Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Polędwiczki po chińsku"
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67351
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1820
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67351
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1820
Składniki
Polędwiczki umyj, pokrój w cienkie paski i skrop sokiem z limonki. 2. Do woka wlej olej i podsmaż mięso. Dosyp przyprawę chińską, wymieszaj, po czym dodaj mrożonki chińskie i pędy bambusa. Smaż do miękkości, a następnie dolej wodę wymieszaną z 2 łyżkami mąki, łyżeczką przyprawy chińskiej oraz solą i pieprzem. 3. Danie podawaj z ugotowanym ryżem.Źródło: Kurier TV