Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Polędwiczki po chińsku"
Szybkie i smaczne ciasteczka pieguski z czekoladą idealne na święta. Można je...
Odsłon: 755
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 861
Faszerowany szczupak na Wigilię? Czemu nie! To niezwykle ciekawa i efektowna...
Odsłon: 2393
Szybkie i smaczne ciasteczka pieguski z czekoladą idealne na święta. Można je...
Odsłon: 755
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 861
Faszerowany szczupak na Wigilię? Czemu nie! To niezwykle ciekawa i efektowna...
Odsłon: 2393
Składniki
Polędwiczki umyj, pokrój w cienkie paski i skrop sokiem z limonki. 2. Do woka wlej olej i podsmaż mięso. Dosyp przyprawę chińską, wymieszaj, po czym dodaj mrożonki chińskie i pędy bambusa. Smaż do miękkości, a następnie dolej wodę wymieszaną z 2 łyżkami mąki, łyżeczką przyprawy chińskiej oraz solą i pieprzem. 3. Danie podawaj z ugotowanym ryżem.Źródło: Kurier TV