Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
trochę włoskiego smaku np do naszych ukochanych schabowych
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 140
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 399
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 441
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 140
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 399
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 441
Składniki
Pomidory sparzyć, obrać ze skórki, pokroić w grubsze plastry, ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Układać w naczyniu żaroodpornym warstwami pomidory, ser, posmarować majonezem, posypać solą, pieprzem i ziołami następnie znów pomidory, ser itd. Najlepiej żeby naczynie było płaskie a warstwy tylko dwie. Zapiekać 20 minut w nagrzanym do 200 stopni piekarniku, podawać ciepłe jako dodatek do drugich dań mięsnych.