Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
trochę włoskiego smaku np do naszych ukochanych schabowych
Rodzaj lekko chrupiącego pieczywa. Idealna na śniadanie, kolację i przegryzk...
Odsłon: 171
Gulasz z kapusty i mięsa mielonego to zupełnie inne wydanie polskiej kuchni....
Odsłon: 1173
Krem śmietankowo - serowy to krem bardzo smaczny, prosty w przygotowaniu myśl...
Odsłon: 302
Rodzaj lekko chrupiącego pieczywa. Idealna na śniadanie, kolację i przegryzk...
Odsłon: 171
Gulasz z kapusty i mięsa mielonego to zupełnie inne wydanie polskiej kuchni....
Odsłon: 1173
Krem śmietankowo - serowy to krem bardzo smaczny, prosty w przygotowaniu myśl...
Odsłon: 302
Składniki
Pomidory sparzyć, obrać ze skórki, pokroić w grubsze plastry, ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Układać w naczyniu żaroodpornym warstwami pomidory, ser, posmarować majonezem, posypać solą, pieprzem i ziołami następnie znów pomidory, ser itd. Najlepiej żeby naczynie było płaskie a warstwy tylko dwie. Zapiekać 20 minut w nagrzanym do 200 stopni piekarniku, podawać ciepłe jako dodatek do drugich dań mięsnych.