Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
trochę włoskiego smaku np do naszych ukochanych schabowych
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10528
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336840
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4545
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424337
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10528
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336840
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4545
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424337
Składniki
Pomidory sparzyć, obrać ze skórki, pokroić w grubsze plastry, ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Układać w naczyniu żaroodpornym warstwami pomidory, ser, posmarować majonezem, posypać solą, pieprzem i ziołami następnie znów pomidory, ser itd. Najlepiej żeby naczynie było płaskie a warstwy tylko dwie. Zapiekać 20 minut w nagrzanym do 200 stopni piekarniku, podawać ciepłe jako dodatek do drugich dań mięsnych.