Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Pomidory po hiszpańsku: w chłodniku"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1462
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1175
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1314
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 939
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1462
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1175
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1314
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 939
Składniki
Cebulę i czosnek posiekaj drobno. Pomidory obierz ze skórki i pokrój w kostkę. Obrany ogórek przekrój wzdłuż na pół, usuń nasiona i pokrój w kostkę.
Połowę chleba namocz w wodzie, odsącz i zmiksuj na gładko razem z cebulą, czosnkiem, pomidorami, ogórkiem i 3 łyżkami oliwy.
Dodaj 100 ml wody, posiekaną natkę pietruszki i ocet. Dopraw solą i pieprzem. Wstaw do lodówki na godzinę. Podawaj z grzankami.Źródło: Takie jest życie