Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie z kategorii moich ulubionych czyli makaronowych ! :D sama nie wiem czy najbardziej lubie je za smak czy za to że tak szybko sie je robi ;p
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 491
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 931
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 227
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 491
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 931
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 227
Składniki
Makaron ugotować al dente. Zioła i cebulę pokroić drobno, Czosnek posiekać.
Na patelni rozgrzać oliwę i podsmazyć czosnek nie dłużej niż 30 sek. Dodać odcedzony makaron, dosypać zioła i cebulę, przyprawić. Trzymać na ogniu jeszcze około 1 minuty
ser pokroić drobno, dodać do makaronu zamieszać i przerzucić na talerz.
Danie wcale nie musi być pikantne. W mojej wersji było zdecydowanie łagodne. Jeśli ktoś lubi ostre proponuje dać więcej czosnku i chillli :)