Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste, niskokaloryczne, estetyczne :)
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 97
Dziś do pracy.
Odsłon: 118
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 136
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15394
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 307
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 97
Dziś do pracy.
Odsłon: 118
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 136
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15394
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 307
Składniki
Dokładnie umyj liście sałaty i pomidorki. Osusz warzywa. Śmietanę wymieszaj z jogurtem, ziołami i przyprawami - to będzie twój sos. Porwij liście sałaty i podziel ją na dwa talerze lub miseczki. Polej sosem i całość posyp pokrojonymi w ćwiartki pomidorkami.
Zapraszam też na bloga: http//zksiazkawkuchni.blogspot.com