Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne delikatne mięso małży w cudownym aromacie lubczyku
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 63
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 63
Składniki
Przegrzebki należy otworzyć nożem.Mięso małży wyjąć i dokładnie oczyścić i opłukać. Muszle umyć możecie na nich podać przestrzeni pięknie sie prezentuja. Czosnek obrać następnie posiekac. Na patelni rozgrzać oliwę włożyć przegrzebki posypane lubczykiem,czosnek doprawić solą i pieprzem do smaku pamiętajcie należy smażyć bez przykrycia na małym ogniu ok minuty z każdej strony. Podawać skropione sokiem z cytryny i prosto z patelni SMACZNEGO :-)