Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne delikatne mięso małży w cudownym aromacie lubczyku
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1372
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 50
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1325
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 245
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1372
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 50
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1325
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 245
Składniki
Przegrzebki należy otworzyć nożem.Mięso małży wyjąć i dokładnie oczyścić i opłukać. Muszle umyć możecie na nich podać przestrzeni pięknie sie prezentuja. Czosnek obrać następnie posiekac. Na patelni rozgrzać oliwę włożyć przegrzebki posypane lubczykiem,czosnek doprawić solą i pieprzem do smaku pamiętajcie należy smażyć bez przykrycia na małym ogniu ok minuty z każdej strony. Podawać skropione sokiem z cytryny i prosto z patelni SMACZNEGO :-)