Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne delikatne mięso małży w cudownym aromacie lubczyku
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1397
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1397
Składniki
Przegrzebki należy otworzyć nożem.Mięso małży wyjąć i dokładnie oczyścić i opłukać. Muszle umyć możecie na nich podać przestrzeni pięknie sie prezentuja. Czosnek obrać następnie posiekac. Na patelni rozgrzać oliwę włożyć przegrzebki posypane lubczykiem,czosnek doprawić solą i pieprzem do smaku pamiętajcie należy smażyć bez przykrycia na małym ogniu ok minuty z każdej strony. Podawać skropione sokiem z cytryny i prosto z patelni SMACZNEGO :-)