Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Przekąska leśniczego"
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 108
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już dawno nie byłem. Dzis...
Odsłon: 53
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 108
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już dawno nie byłem. Dzis...
Odsłon: 53
Składniki
Grzyby zalej wrzątkiem i gotuj 30 minut. Odcedź, wodę zostaw. Grzyby posiekaj. Mięso podsmaż na oleju, dopraw i podlej wodą z grzybów. Wrzuć kukurydzę, paprykę i duś 20 minut. Zmieszaj z grzybami.
Ziemniaki przekrój wzdłuż na pół. Wydrąż środki i napełnij gotowym farszem. Zapiecz na blaszce w 170oC przez 20 minut. Podawaj z serem i koperkiem.Źródło: Naj