Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Przekąska leśniczego"
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 1823
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17892
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1934
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 1823
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17892
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1934
Składniki
Grzyby zalej wrzątkiem i gotuj 30 minut. Odcedź, wodę zostaw. Grzyby posiekaj. Mięso podsmaż na oleju, dopraw i podlej wodą z grzybów. Wrzuć kukurydzę, paprykę i duś 20 minut. Zmieszaj z grzybami.
Ziemniaki przekrój wzdłuż na pół. Wydrąż środki i napełnij gotowym farszem. Zapiecz na blaszce w 170oC przez 20 minut. Podawaj z serem i koperkiem.Źródło: Naj