Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Przekąska leśniczego"
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17699
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6704
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17699
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6704
Składniki
Grzyby zalej wrzątkiem i gotuj 30 minut. Odcedź, wodę zostaw. Grzyby posiekaj. Mięso podsmaż na oleju, dopraw i podlej wodą z grzybów. Wrzuć kukurydzę, paprykę i duś 20 minut. Zmieszaj z grzybami.
Ziemniaki przekrój wzdłuż na pół. Wydrąż środki i napełnij gotowym farszem. Zapiecz na blaszce w 170oC przez 20 minut. Podawaj z serem i koperkiem.Źródło: Naj