Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Przepis na idealną zupę pomidorową"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 190
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 190
Składniki
Mięso zalej zimną wodą, po zagotowaniu systematycznie usuwaj szumy. Dołóż włoszczyznę, przypieczoną na palniku cebulę, wsyp sól i gotuj na minimalnym ogniu przynajmniej 2 godziny.
Pomidory pokrój, podduś na odrobinie oliwy, przetrzyj. Te z zalewy też przetrzyj lub zmiksuj. Połącz pomidory (koncentrat, przecier) z rosołem. Dopraw.Źródło: Kobieta i życie