Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycące i oryginalne danie na obiad.
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666282
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 100
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 555
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5750
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 980
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 266
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666282
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 100
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 555
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5750
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 980
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 266
Składniki
Schab rozbic na plastry grubosci ok. 0,5 cm. posolic,popieprzyc.Kazdy plaster posmarowac z jednej strony musztarda i ulozyc na jego polowie pokrojony w plasterki zabek czosnku,plaster sera ,natke pietruszki.Przykryc druga polowa i tluczkiem delikatnie rozbic brzegi.Wlozyc na woreczku foliowym do zamrazarki na ok 15 min. Ciasto: make, mleko ,jajka wymieszac tak, by ciasto bylo dosc geste-bardziej niz na nalesniki.Kotlety obtoczyc w ciescie i smazyc na oliwie na zloty kolor.Nastepnie sciagnac z patelni ,zawinac w folie aluminiowa i wlozyc do nagrzanego piekarnika na ok.10 min. Po wyjagnieciu polozyc na kotlety odrobine masla i posypac oregano.