Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pstrąg na pomidorach"
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 4113
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 717
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 4113
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 717
Składniki
Ryby umyj, natrzyj wewnątrz i z zewnątrz solą i pieprzem. Włóż do środka plastry cytryny i gałązki natki pietruszki, obtocz w mące.
Pomidory umyj, pokrój w plastry, pomidorki koktajlowe na pół. Cebulę pokrój w piórka. Cebulę, listki natki pietruszki i pomidory polej oliwą z oliwek, wymieszaj.
Pstrąga usmaż na gorącym oleju z każdej strony. Ryby układaj na sałatce z pomidorów. Posyp posiekaną natką pietruszki.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień