Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie w przygotowaniu aczkolwiek smak nie zapomniany
Na ok.2 godziny przed smażeniem pstrąga nacieramy omastą sporządzoną z wyciśniętego czosnku, soli i bazylii(świeżej posiekanej) z odrobiną oleju.Przed smażeniem ściągamy z ryby omastę nacieramy z zewnątrz i od środka solą po czym pociągając delikatnie za ogon i głowę formujemy do kształtu patelni.Smażymy na rozgrzanym oleju obracając z jednej strony na drugą ok.15-20 minut.W sezonie polecam podawać z ziemniaczkami młodymi zapiekanymi z żółtym serem oraz surówką z młodej kapusty oczywiście nie zapomnijcie o przybraniu pstrąga kawałkiem masła i plasterkiem cytryny.Zycze smacznego
Danie idealne na wigilie,gosci na naszym stole od pokolen.
Odsłon: 34905
Są takie potrawy, które nierozerwalnie kojarzą nam się wyłącznie z Bożym Naro...
Odsłon: 30129
Delikatna ryba pieczona na kolorowych warzywach. Banalne w przygotowaniu, zac...
Odsłon: 1124
Mocno czekoladowe muffiny, które zrobić bez użycia miksera !
Odsłon: 149
Pyszne , zdrowa i pożywna zupa z warzywami, ziemniakami z dodatkiem jajka po...
Odsłon: 105
Sałatka z bobem i smażoną kiełbaską. Pyszna i prosta sałatka, którą możesz pr...
Odsłon: 123
Mocno czekoladowe muffiny, które zrobić bez użycia miksera !
Odsłon: 149
Pyszne , zdrowa i pożywna zupa z warzywami, ziemniakami z dodatkiem jajka po...
Odsłon: 105
Sałatka z bobem i smażoną kiełbaską. Pyszna i prosta sałatka, którą możesz pr...
Odsłon: 123
Składniki
Na ok.2 godziny przed smażeniem pstrąga nacieramy omastą sporządzoną z wyciśniętego czosnku, soli i bazylii(świeżej posiekanej) z odrobiną oleju.Przed smażeniem ściągamy z ryby omastę nacieramy z zewnątrz i od środka solą po czym pociągając delikatnie za ogon i głowę formujemy do kształtu patelni.Smażymy na rozgrzanym oleju obracając z jednej strony na drugą ok.15-20 minut.W sezonie polecam podawać z ziemniaczkami młodymi zapiekanymi z żółtym serem oraz surówką z młodej kapusty oczywiście nie zapomnijcie o przybraniu pstrąga kawałkiem masła i plasterkiem cytryny.Zycze smacznego
Przepisy Dania główne
Dania główne
Pierogi na słodko z twarogiem i żółtkami
Dania główne
Groszek w sosie winnym
Dania główne
Polędwiczki wieprzowe w sosie pieczarkowym
Dania główne
Kieszonki z polędwiczki
Pierogi na słodko z twarogiem i żółtkami
Jakie są wasze ulubione pierogi ? moje najulubieńsze to ruskie oraz z płuckam...
Odsłon: 205
Groszek w sosie winnym
Groszek w sosie winnym to jest jedno z ulubionych dań mojego syna, ale jeśli...
Odsłon: 90