Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15134
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15134
Składniki
zagotowac wode, rozpuscic w niej 2 kostki z knorra, do wywary wrzucis pokrojone w kostke mieso,odczekac az mieso przybierze barwe ugotowanego.Nastepnie wsypac ryz, ciezko jest okreslic proporcje,najlepiej tak aby przykryl dno garnka . Nastepnie wrzucic marchwke , podgotowac.Kiedy ryz zajmie wiekszosc wywaru, (bedzie prawie miekki) wrzycic drobne kawaleczki brokula.Kidy brokul jest miekki doprawic sla i pieprzem do smaku i danie gotowe. Wywar powinien wsiaknac prawie caly w ryz. Smacznego.W razie niejasnosci prosze pytac.