Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 662
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 97
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 32
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2699
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 662
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 97
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 32
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2699
Składniki
zagotowac wode, rozpuscic w niej 2 kostki z knorra, do wywary wrzucis pokrojone w kostke mieso,odczekac az mieso przybierze barwe ugotowanego.Nastepnie wsypac ryz, ciezko jest okreslic proporcje,najlepiej tak aby przykryl dno garnka . Nastepnie wrzucic marchwke , podgotowac.Kiedy ryz zajmie wiekszosc wywaru, (bedzie prawie miekki) wrzycic drobne kawaleczki brokula.Kidy brokul jest miekki doprawic sla i pieprzem do smaku i danie gotowe. Wywar powinien wsiaknac prawie caly w ryz. Smacznego.W razie niejasnosci prosze pytac.