Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10675
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4796
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 901
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9104
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1347
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10675
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4796
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 901
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9104
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1347
Składniki
zagotowac wode, rozpuscic w niej 2 kostki z knorra, do wywary wrzucis pokrojone w kostke mieso,odczekac az mieso przybierze barwe ugotowanego.Nastepnie wsypac ryz, ciezko jest okreslic proporcje,najlepiej tak aby przykryl dno garnka . Nastepnie wrzucic marchwke , podgotowac.Kiedy ryz zajmie wiekszosc wywaru, (bedzie prawie miekki) wrzycic drobne kawaleczki brokula.Kidy brokul jest miekki doprawic sla i pieprzem do smaku i danie gotowe. Wywar powinien wsiaknac prawie caly w ryz. Smacznego.W razie niejasnosci prosze pytac.