Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Rolada ziołowa z mięsa mielonego"
Bardzo smaczny , prosty w przygotowaniu gulasz z wątróbki drobiowej.
Odsłon: 253
Eklerki z budyniem to przysmak dość czasochłonny, ale bardzo prosty w przygot...
Odsłon: 13133
Zapiekanka na ciepło i jako przekąska na zimno.
Odsłon: 22
Bardzo smaczny , prosty w przygotowaniu gulasz z wątróbki drobiowej.
Odsłon: 253
Eklerki z budyniem to przysmak dość czasochłonny, ale bardzo prosty w przygot...
Odsłon: 13133
Zapiekanka na ciepło i jako przekąska na zimno.
Odsłon: 22
Składniki
Mięso wymieszaj z jajkami, śmietaną, solą i pieprzem. Boczek i pieczarki pokrój w kostkę, cebulę posiekaj. Na patelni rozgrzej masło.
Podsmaż cebulę i boczek. Dodaj plasterki ugotowanej marchewki i pieczarki. Dopraw i podsmaż.
Masę mięsną rozsmaruj na kawałku pergaminu. Wyłóż przygotowane nadzienie i zwiń. Następnie obtocz w natce pietruszki.
Piecz 50 minut w temp. 180°C.Źródło: Na żywo