Do góry

Dania główne Przepis na:

Rolada ziołowa z mięsa mielonego

Rolada ziołowa z mięsa mielonego

Autor:

Przepisów i artykułów: 1757 Ocena: 14900

Dodano:

Odsłon: 1

Przepis wart wypróbowania: "Rolada ziołowa z mięsa mielonego"

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Mięso wymieszaj z jajkami, śmietaną, solą i pieprzem. Boczek i pieczarki pokrój w kostkę, cebulę posiekaj. Na patelni rozgrzej masło.

  2. Podsmaż cebulę i boczek. Dodaj plasterki ugotowanej marchewki i pieczarki. Dopraw i podsmaż.

  3. Masę mięsną rozsmaruj na kawałku pergaminu. Wyłóż przygotowane nadzienie i zwiń. Następnie obtocz w natce pietruszki.

  4. Piecz 50 minut w temp. 180°C.

    Źródło: Na żywo

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń